TAGOK
Jónás Kálmán - zen.vez., zongora, billentyűk, ének

Tradicionális zenész családból származom. Tanulmányaimat szülővárosomban, majd Debrecenben és Budapesten folytattam. 13 évet dolgoztam az EU-ban, hotelekben, bárokban, és hajón. 2003 óta itthon játszom. A zene az életem...

 

Sarádi Krisztina - ének, a zenekar legszebb része

Gyerekkorom óta zenélek. Szinte miden műfajt kipróbáltam már, operett-opera turnékon énekeltem,  musical dalokkal léptünk fel külföldön, belföldön, színházban. A régi és új slágereket mindig hamar megtanultam billentyűn játszani, és énekelni. Ének-zene tanári diplomám van :) Az egyik legjellemzőbb mondat talán rám: "Zene nélkül mit érek én..."
 
   Bodnár Attila - a rock ereje...

Tizenéves korom óta zenélek, szólógitáros vagyok.Több zenekarban játszottam már, mindenféle stílusban. Szeretem az embereket, szeretem, ha a zenével örömöt okozok nekik, és néhány pillanatra elfeledtethetem velük hétköznapi gondjaikat. Nagyon örülök, hogy ebben a zenekarban áldozhatok a zene oltárán...

Tóth Attila - dob, percussion, zenekari jogász

A miskolci egyetem hallgatója vagyok, de a zene nélkülözhetetlen az életemben, 14 éve tanulom. 2010-től szeretett városom, Hajdúszoboszló önkormányzati képviselőjeként dolgozom. Amit csinálok azt teljes erőbedobással, odaadással és lelkesedéssel teszem.

-< O >-

Kiegészítő tagként helyet kap a zenekarban - többek között:

Káposztás Gergely - basszusgitár, ének (http://rockcafeszoboszlo.hu/)

-< O >-

Ildikó élete megint másfelé kanyarodott, sok sikert, és boldogságot kívánunk Neki!

Albert Ildikó - ének

Gyermekkori álmom volt a színpad, édesapám zongorista, így otthon én is énekelgettem vele. Hamarabb tudtam az aktuális slágereket, mint az iskolai anyagot. A fiúkkal öt évet dolgoztunk együtt.
 
-< O >-
Laci 2013 szeptemberében itt hagyott bennünket, előre ment, hogy foglaljon nekünk egy jó helyet az égi zenekarban...

Szabó László - gitár, ének, zenekari sportember

Főállásban földrajz-testnevelés szakos tanár vagyok, de a sport mellett a gitározás a legkedvesebb elfoglaltságom. Fiatalabb éveimben jól jött a hangszer a tábortűz körül. A gitár mindig nálam van, ha a közösséget össze kell kovácsolni.